Başiskele Evlilik Okulu Büyük Beğeni Topluyor



Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla ilçede dünya evine girmeye hazırlanan çiftler ile yeni evlileri evlilik ve aile hayatı konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor.

Toplumun temelini oluşturan ailenin güçlenmesine ve kale gibi sağlamlaşmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, dünya evine girmeye hazırlanan nişanlı çiftlere ve yeni evli çiftlere Evlilik Okulu’nda eğitim imkânı sunuyor. Her ay düzenlenen Evlilik Okulu’nda yapılan eğitimlere yeni çiftler katılım gösteriyor.

AİLEYE DAİR HER ŞEY

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Evlilik Okulu eğitimleri Uzman Aile ve Çift Terapisti Ayşe Altuğ tarafından verildi. Ayşe Altuğ, katılımcı çiftlere ailenin güçlendirilmesi, aile içi iletişimin en güzel şekilde sağlanması, aile içi şiddetin önlenmesi ve boşanmaya sebep olan çatışma durumlarının sağlıklı bir şekilde nasıl çözüme kavuşturabileceği gibi konularda çiftlere bilgiler aktardı. İnteraktif geçen eğitimde katılımcı çiftler, yapılan çeşitli etkinlik ve aktivitelerle hem eğlendiler hem de aileye dair çok önemli bilgiler öğrendiler.

KATILIM BELGELERİNİ ALDILAR

Başiskele’nin KALE’si aileyi daha sağlam temeller üzerine kurdurmak ve daha da güçlendirmek amacıyla verilen eğitim sonunda katılımcı çiftlere katılım belgeleri takdim edildi.

SÜRPRİZ HEDİYELER

Her ay yeni katılımcılarla devam eden Evlilik Okulu’nda çiftlere sürpriz hediyeler de verildi. Eğitimlere katılan her nişanlı çift Başiskele Belediyesi’nin düğün salonlarından yüzde 20 indirim hakkı kazanırken, program sonrası yapılan çekilişle 1 çift robot süpürge, 1 çift 1 gece konaklamalı tatil ve 2 çift akşam yemeği hediye edildi.

KATILIMCILARDAN BAŞKAN ÖZLÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Büyük beğeni toplayan Evlilik Okulu sonrası katılımcı çiftler, Başiskele’de aileye ve kadına yönelik çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine çok teşekkür ettiler.

BAŞVURULAR TELEFONLA ALINACAK

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Evlilik Okulu, alanında uzman psikologlar ve aile danışmanlarını Başiskeleli çiftlerle buluşturmaya devam edecek. Eğitimlerden faydalanmak ve yuvalarını daha sağlam temellere kurmak isteyen vatandaşlar başvurularını 0534 952 67 99 numaralı telefonu arayarak yapabilecekler.



KVKK | Bu Proje Başiskele Belediyesi sosyal projesidir.