Başiskele´de Anneler Çocuklarıyla Birlikte Atölyede



Başiskele Belediyesi, “Aile Akademisi” kapsamında ilçedeki çocukların bilişsel ve sosyal gelişimlerine destek sağlamak ve annelerin çocuklarıyla iletişimini kuvvetlendirmek amacıyla Anne-Çocuk Gelişim Atölyeleri’ne devam ediyor.   

Annelerin çocukları ile birlikte sosyalleşebilmelerini ve birçok farklı konuda eğitim alabilmelerini sağlayan Anne-Çocuk Gelişim Atölyeleri, Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Çocuk Kütüphanesi’nde yapılıyor. Uzman Aile Danışma ve Çocuk Gelişimci Nisanur Bayram Salman tarafından dün gerçekleştirilen atölye çalışmasında 3-5 yaş arası çocuklar, anneleriyle birlikte el işi kağıtlarından rengarenk şeyler yaptılar ve eğlenceli vakitler geçirdiler.

HER HAFTA SALI GÜNÜ YAPILACAK

Okul öncesi dönemin yaşamın temelini oluşturduğu günümüzde her çocuğun kendine özgü gelişim ve öğrenme yetenekleri olduğunu düşünerek çocukları geleceğe hazırlayan Başiskele Belediyesi, Anne-Çocuk Gelişim Atölyeleri ile de toplumun temelini oluşturan ailelerin güçlenmesine katkı sunuyor. Uzman eğitmenler eşliğinde çocukların yaş dönemlerine göre gelişim özelliklerini keşfetmeyi ve çocukların nasıl destekleneceği konusundaki püf noktalar da annelere anlatılıyor.  

Her hafta salı günleri saat 10:30’da Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde yapılacak eğitimlere katılım sağlamak isteyenler, 0534 952 67 99 numaralı hattan kayıtlarını oluşturabilecek.



KVKK | Bu Proje Başiskele Belediyesi sosyal projesidir.