BAŞKEM Anne-Çocuk Saksı Boyama Atölyesi ile Şenlendi

Başiskele Belediyesi’nin KALE Modeli kapsamında hizmet vermeye devam eden Başiskele Kadın El Emeği Mağazası (BAŞKEM), atölye çalışmalarıyla renkleniyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün kadın el emeğinin gerçek değerini bulması için Symbol AVM’de hizmete açtığı BAŞKEM’de, alışverişler tüm hızıyla devam ederken bu hafta sonu yapılan Anne-Çocuk Saksı Boyama Atölyesi etkinliğiyle şenlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinliğe 30 anne ve 8-13 yaş aralığında çocukları katıldı. BAŞKEM Mağazası önünde gerçekleştirilen atölye çalışmaları renkli anlara sahne oldu. Uzman eğitmen eşliğinde anneler ve çocukları saksıları boyalarla boyadılar. Çocukların hem el becerilerini geliştiren hem de sanatkâr ruhlarını keşfetmelerine imkan sağlayan etkinlikte, anneler de çocuklarına yardımcı oldular.

Eğlenceli ve keyifli anlar geçiren anneler ve çocukları etkinlik sonunda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine teşekkür ettiler.